BENG Evenementen

BENG Evenementen is een enthousiaste organisatie met passie voor markten en evenementen.

BENG staat voor Brugman en Grootveld, is opgericht in 2008 en wordt gerund door Karen Brugman en Willard van Grootveld. Beide organiseren markten en evenementen met enthousiasme en plezier!

Evenementen georganiseerd door BENG moeten een belevenis op zich zijn en een gebeurtenis om nog lang over na te praten.

BENG Evenementen streeft ernaar om kwalitatief goede markten/braderieën neer te zetten met een gevarieerd, uitgebreid en origineel aanbod van kleding, antiek & curiosa, ambachtelijke, streek- en seizoensgebonden producten, modeaccessoires, horloges, boeken en nog vele andere hippe, nuttige, vintage, fleurige, kleurige, handgemaakte spullen en artikelen. Het is erg belangrijk met welke producten de marktkooplieden komen, wij doen aan branchebescherming.

Bezoekers maken op een gezellige en ontspannen manier kennis met een grote verscheidenheid aan kwaliteitsproducten én de makers ervan. Daarnaast is de markt een feestje voor het hele gezin. Er is vaak vanalles te proeven, doen en zien voor jong en oud!

Bij BENG Evenementen bent u aan het juiste adres als het gaat om de organisatie en verzorging van (thema)markten en braderieën. Heeft u als gemeente, ondernemersvereniging of ander organiserend comité de behoefte aan een goede en betrouwbare organisatie voor de organisatie/ verzorging van uw markt/braderie, wij komen graag bij u langs voor een persoonlijk en geheel vrijblijvend gesprek.

De markten/ braderieën worden o.a. aangekleed met wisselend een workshop of demonstratie, muziek of een passend entertainment.

Karremanstraat 22 Model.NdtrcItem.HouseNumber
8861 SP, Harlingen