Havenkraan, Reddingsboot, Vuurtoren

De Havenkraan van Harlingen is geschikt als verblijf- en overnachtingruimte voor twee personen. De faciliteiten bevinden zich in het voormalige machinehuis en de besturingscabine.
Twee liften; Zwenkmotor; Geavanceerde verwarming; Hoogwaardig isolatieglas; Koeling en ventilatie, Onconventioneel sanitair; Audiovisuele middelen; Panoramisch uitzicht door achterwand; Gratis internet; Gratis parkeren; Minibar; Tweepersoonsbed; Royaal dakterras; Ontbijtfaciliteiten; Monumentale fauteuils; dakvenster

De Reddingsboot
 van Harlingen is een comfortabele overnachtingsplek. Mits je maar goed ter been bent en het niet erg vindt om regelmatig te moeten bukken. Deze plek is immers niet zomaar een standaard hotelkamer. Op de achterzijde van het schip kun je ’s ochtend genieten van een ontbijtje met uitzicht op zee. En in het vooronder vin je een bed in de vorm van een waterlelieblad en een houten tweepersoonsbad (nee, niet andersom).
Je kunt zelfs een privé kapitein laten komen om daadwerkelijk met de boot te varen. Fantastisch toch? Logies en activiteit in één. Het kan dus op de Reddingsboot in Harlingen.

De Vuurtoren
van Harlingen.
Privacy gewaarborgd! De vuurtoren bestaat namelijk uit slechts 1 kamer (verdeeld over 3 verdiepingen). Na binnenkomst en een aantal omwentelingen naar boven bereik je als eerste de badetage met een prachtige ronde douche. Via een gangetje vervolg je de weg naar de volgende etage met een op maat gemaakt bed en kleine zithoek. Deze kamer is rondom volledig voorzien van glas wat zorgt voor spectaculaire uitzichten, zelfs vanuit bed. Via een steile trap kom je tenslotte in het hoogste punt van de vuurtoren op de plek waar eens de lamp hing. Onder de originele koperen koepel vind je nu een tafel voor twee. Je kunt hier zelfs naar buiten, de omheinde omloop rondom het lichthuis op.

De vuurtorenwachter beheert deze unieke overnachtingsplek en zorgt ’s ochtends voor een ontbijtmand met verse broodjes. 
   

Dokkade Model.NdtrcItem.HouseNumber
8862 NZ, Harlingen