Short Stay Appartementen de Bank

There`s no place like home, but we`re getting very close
Short-stay hotel “De Bank” is een historisch gebouw aan de Noorderhaven in Harlingen dat bestaat uit luxe appartementen, bestemd voor toeristen en zakenmensen die kort of juist langer dan een paar nachten willen verblijven. Dus niet leven op een kleine hotelkamer maar in een ruim appartement met de service die u gewend bent. Een huiselijk gevoel en hotelervaring tegelijkertijd.

Op een prachtige locatie de mooiste hotelervaring van Harlingen
Ieder design appartement in De Bank is vernoemd naar een bestaande valuta en bevat in de inrichting ook elementen uit het betreffende land. De appartementen bestaan uit een complete bad- en slaapkamer en zijn daarnaast voorzien van een keuken en apparatuur als een wasmachine en droger. De appartementen bieden plaats vanaf een tot maximaal zes personen.

De comfort apartments beschikken over alle faciliteiten die u thuis gewend bent. Iedere kamer heeft unieke elementen van de valuta. Deze appartementen geven dat echte loft gevoel voor het voordeligste tarief.
 
Deluxe apartmens
Appartementen op een hoger niveau met nog meer ruimte. Laat u verrassen door de mooie inrichting en hoge mate van comfort.

Large deluxe apartments
De mooiste appartementen in De Bank met een fantastisch uitzicht en nog meer ruimte!

Noorderhaven Model.NdtrcItem.HouseNumber
8861 AR, Harlingen