Stadslogement Almenum

Het sfeervolle stadslogement van Harlingen

Middenin het gezellige, oude stadscentrum van Harlingen vindt u Hotel Almenum. In een prachtig gerenoveerd 17e-eeuws pakhuis en eeuwenoude arbeidershuisjes hebben wij gezellige hotelappartementen, comfortabele hotelkamers en een eenvoudige budgetkamer gerealiseerd. Samen met de sfeervolle, rustige binnentuin vormt dit een uniek decor voor de start van uw vakantie in friesland.

Uw vakantie in Friesland of op de Waddeneilanden Terschelling en Vlieland is pas volledig na een bezoek (overnachting) aan het pittoreske Harlingen ' Hart van het Wad'.

Harlingen is een karakteristieke havenstad met veel cultuur, leuke winkels, gezellige restaurants en terrassen en daarom alleen al uw bezoek waard. Maar vanuit Harlingen pakt u ook eenvoudig de boot voor een dagje Vlieland of Terschelling of maakt u prachtige wandel-, fiets-, auto-, en wadlooptochten in de omgeving. Hotel Almenum is dan ook een ideale uitvalsbasis voor al uw Friesland-trips!

Kom lekker ontspannen tijdens een beauty arrangement, lekker actief zijn met ons fiets arrangement of samen romantisch genieten van het romantisch arrangement. Kijk voor alle mogelijkheden bij onze bijzondere hotelarrangementen. Tevens bieden wij speciale groepsarrangementen, vergaderarrangementen en zorgvakanties.

Heeft u vragen over een verblijf in ons hotel? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag persoonlijk te woord.

Heiligeweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
8861 EB, Harlingen