WijnSpijs wandeling Harlingen

De WijnSpijs Wandeling komt weer naar Harlingen! En wel op 5 mei, bevrijdingsdag!

Wil jij eens iets anders dan de bevrijdingsfestivals in de grote steden? Of vind je het gewoon leuk om Harlingen te (her)ontdekken op culinair gebied? Wandel dan mee in deze leuke havenstad.

Benieuwd bij welke restaurants je een wijn-spijs combinatie mag komen proeven? 

? Ons Food&Wine
De met passie bereide gerechten worden altijd met eerlijke en dagverse producten gemaakt. Daarnaast hoef je hier niet bang te zijn dat het gaat vervelen. De menukaart wisselt namelijk regelmatig, waardoor ieder bezoek weer spannend wordt!

? Anna Casparii
Dit hotel/restaurant ligt op een prachtige locatie aan de Noorderhaven. Dus wil je na de heerlijke gerechten van de unieke keuken lekker blijven slapen? Dan kan dat in dit monumentale pand.

? Brasserie de Jasmijn
Of je nou komt voor een lekker ontbijt of een diner, je kunt hier de gehele dag terecht. Daarnaast heb je keus tussen de knusse tafels in het gezellige restaurant, het fijne terras of een plekje aan de open keuken bij de chefs. Wij hebben die keus snel gemaakt!

? Zeevantyd
De naam van dit restaurant zegt het al, hier voel je alles behalve haast. Ook laat Zeevantyd zien dat Harlingen meer biedt dan alleen maar havens. Een voorbeeld hiervan is deze leuke Griekse Taverne!

? Eetcafé Nooitgedagt
Vroeger een wijnpakhuis, nu een fijn plekje om te gaan eten of borrelen. Dit betekent niet dat er niets over is van de vroegere jaren. Integendeel! Veel details zijn nog terug te vinden in de inrichting.

Praktische informatie

Zondag 5 mei 2019 Vanaf 12:00 tot en met 17:00

Grote Bredeplaats Model.NdtrcItem.HouseNumber
8861 BA, Harlingen