Zwembad Het Derde Haad

Na lange tijd gebruik te hebben gemaakt van een klein, maar knus en gezellig instructiebadje was de tijd rijp om voor nieuwbouw te kiezen. In september 2005 opende zwembad 't Derde Haad te Harlingen haar deuren en daarmee is Harlingen en omgeving een fantastische accommodatie rijker.

De zwembadnaam is ontstaan uit de volgende gedachte:

In vroegere tijden waren bij het eerste Haad alleen gegoede burgers welkom.
Voor de gewone man was het tweede Haad bestemd.
Met 't Derde Haad willen we aangeven, dat iedereen hier van harte welkom is.

Wat heeft zwembad 't Derde Haad te bieden:

- zwemfaciliteiten 25m wedstrijdbad
van banen zwemmen tot recreatief zwemmen
- van up-to-date zweminstructie tot deelname aan begeleide doelgroepactiviteiten
- van wedstrijdzwemmen tot discozwemmen
- sfeervolle horecagelegenheid met 'droge' bar
- peuterbadje
- zonnebank

De accommodatie biedt jong en oud vele mogelijkheden tot ontspanning, inspanning en recreatie. Voor de actieve waterliefhebber is er in het zwembad van alles te beleven; maar ook rustige banenzwemmers en ouders met kinderen en ouderen komen volop aan hun trekken. Bovendien is het bad toegankelijk voor mindervalide gebruikers. Zwembad 't Derde Haad bestaat uit een binnenaccommodatie met 25 meter wedstrijdbad met beweegbare bodem, recreatieve elementen, een peuterbad en horeca-voorziening.

Kimswerderweg 43 Model.NdtrcItem.HouseNumber
8862 TR, Harlingen